Termeni si conditii de utilizare a sitului

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

fashion-plus.info pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

fashion-plus.info nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

Website-ul fashion-plus.info nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site. fashion-plus.info nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

fashion-plus.info nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material (contract) prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.

fashion-plus.info nu poate fi tras la raspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezntate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

fashion-plus.info nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul, (orice informatiie de pe Site), incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a fashion-plus.info, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Vizitatorului acestui site nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut (orice informatiie de pe Site) in orice alt context decat cel original intentionat de fashion-plus.info, includerea oricarui Continut (orice informatiie de pe Site) in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al fashion-plus.info asupra Continutului (orice informatiie de pe Site) precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continut (orice informatiie de pe Site)ului, decat cu acordul scris expres al fashion-plus.info.

Orice Continut (orice informatiie de pe Site) la care o persoana are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continut (orice informatiie de pe Site)ul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre fashion-plus.info si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea fashion-plus.info cu referire la acel Continut (orice informatiie de pe Site).

Vizitatorii site-ului no au aprobarea de a copia, transfera si/sau utiliza Continut (orice informatiie de pe Site) nici macar in scopuri personale sau non-comerciale.

In cazul in care fashion-plus.info va confera dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care obtineti acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea fashion-plus.info pentru dumneavoastra sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut (orice informatiie de pe Site) transmis catre dumneavoastra, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea fashion-plus.info si/sau al angajatului/prepusului fashion-plus.info care a mijlocit transferul de Continut (orice informatiie de pe Site), in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continut (orice informatiie de pe Site)ului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

INCHEIEREA ACORDULUI

fashion-plus.info isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Declaratie Despre Posibile compensatiile

fashion-plus.info poate primi compensații pentru recomandările făcute în referire la produsele sau serviciile de pe acest website. Această compensație poate fi sub formă de bani, servicii sau produse complementare și ar putea exista fără nici o acțiune de la oricare vizitator de pe fashion-plus.info.

În cazul în care achiziționați un produs sau un serviciu, care a fost propus / promovat de acest web-site, se înțelege că o anumită formă de compensare ar putea fi făcute către proprietarul web-site-ului fashion-plus.info.

Proprietarul site-ului fashion-plus.info poate primi compensații, fără ca prețul produsului sau serviciul achiziționat să afecteze prețul final al produsului pe care dvs. îl achiziționați.

fashion-plus.info consideră că a făcut toate eforturile necesare pentru a oferi declarații adevărate și corecte în ceea ce privește orice și toate produsele sau serviciile menționate, revizuite sau recomandate de acest web-site fashion-plus.info.